Word sponsor!

URvoice wil als stichting bijdragen dat jongeren vrijwilligerswerk leren waarderen door jongeren en jongvolwassenen kennis te maken met het vrijwilligersleven. Wij willen uitdragen dat een bijdrage van jongeren aan vrijwilligerswerk van belang is voor het voortbestaan van allerlei activiteiten in en om te gemeente.

Op braderieën kunnen jongeren kennis maken met URvoice en onze achterliggende gedachte dat vrijwilligerswerk van meerwaarde is. De jongerenvrijwilligersprijs biedt organisaties de gelegenheid om hun jonge vrijwilligers te bedanken en geeft ons het podium om vrijwilligerswerk onder jongeren onder de aandacht te brengen. Daarnaast zijn wij momenteel bezig met het benaderen van middelbare scholen om te kijken of zij ons willen helpen en de mogelijkheid willen bieden om vrijwilligerswerk onder jongeren verder te promoten.

Aan dit alles zit een maar. Wij kunnen dergelijke activiteiten niet organiseren én ons doel niet realiseren zonder financiële middelen. Wij proberen onze uitgaven zo beperkt mogelijk te houden. Een kleine bijdrage zou ons al enorm kunnen helpen bij het uitvoeren van de activiteiten én het verwezenlijken van het doel van onze stichting. Uw bedrijf kan ons daarbij helpen.

Wat krijgt uw bedrijf ervoor terug?
U komt bekend te staan als een bedrijf die de sociaal maatschappelijke betrokkenheid van jongeren in onze regio steunt. U krijgt een vermelding met uw logo op onze website en online vacaturebank én wij zullen actief via Social Media laten weten dat u onze organisatie steunt. Wij bieden u daarnaast een aantal maal (afhankelijk van uw bijdrage) de mogelijkheid om een advertentie aan te leveren die wij vervolgens via Social Media met onze volgers delen. Daarnaast zijn wij bereid om met u mee te denken over reclamemogelijkheden tijdens de te organiseren activiteiten.

Heeft u interesse, vul dan onze sponsorformulier in en retourneer deze naar info@urvoice.nl