Vergroot ons netwerk!

“URvoice wil als stichting bijdragen dat jongeren vrijwilligerswerk leren waarderen door jongeren en jongvolwassenen kennis te maken met het vrijwilligersleven.”

Hoe groter ons netwerk, des te meer jongeren we als URvoice kunnen bereiken. Je kan ons hierbij helpen door ons netwerk te vergroten.

Allereerst kun je als vrijwilliger inschrijven voor onze vacaturebank. Met jouw inschrijving als vrijwilliger kun je communiceren met organisaties die op onze website staan ingeschreven. Daarnaast ontvang je automatisch 3 á 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Je kan je ook apart inschrijven voor onze nieuwsbrief, stuur ons dan een mailtje (info@urvoice.nl).

Ook kun je actief anderen op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Like ons op facebook en deel onze berichten met familie en vrienden. Ook kun je het over URvoice hebben binnen je kennissenkring, wanneer een kennis bijvoorbeeld in het kader van de maatschappelijke stage op zoek is naar vrijwilligerswerk! We hebben dan ook niet voor niet URvoice, we kunnen pas iets voor onze gemeenschap betekenen door jouw stem!