Nomineer nu een jeugdvrijwilliger!

Nomineer een vrijwilligersorganisatie
Ken je een organisatie die inspirerende activiteiten heeft ontwikkeld of activiteiten heeft uitgevoerd die een bijzondere inspanning hebben gevraagd? Wethouder Matthijssen reikt graag de cheque uit van € 500 aan een vrijwilligersorganisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt binnen de gemeente. Dien uw nominatie in door het formulier in te vullen en uiterlijk 24 september te versturen aan gemeente@vrijwilligerswerkrucphen.nl

Nomineer een jeugdvrijwilliger
Naast de Vrijwilligersprijs zal dit jaar ook de Jongerenvrijwilligersprijs worden uitgereikt. De Jongerenvrijwilligersprijs zal worden uitgereikt aan een (groep) jonge vrijwilliger(s) in de leeftijd van 13 tot 28 jaar die zich afgelopen jaar heeft ingezet voor inspirerende activiteiten. 

Inmiddels een begrip: de jeugdprijs van URvoice. Deze prijs richt zich op jonge vrijwilligers in de leeftijd van 13-28 jaar. Kent of bent u zo’n jonge vrijwilliger? Beloont u hem of haar met een nominatie en -wie weet- met een cheque van € 250. Dien uw nominatie in door het formulier in te vullen en uiterlijk 20 oktober te retourneren aan info@urvoice.nl. De nominaties zullen beoordeeld worden door Gemeente Rucphen, URvoice en de winnaar van de Jongerenvrijwilliigersprijs van 2017.